26 January 2014

New Photo

26/1/2014
Assalamualaiku, Hye ^^


Harini, Naa ade lah photoshoot sikit :p Semue burok ...TAK TIPU!!

Ade yang Naa dah edit ^____________________^ Style cam film lama, and vintage cket :)

Dah set jadik cover photo fb dah pon :p Memang agak simple, but puas haty,...pose style
Kak Izzah Zakaria... Di FB, dan blogger...she is my idol  Die suke berdakwah, open minded, cung :* and :hot: plak tuh:!: 

Memang lucky lah sape yang dapat die xD blogger-emoticon.blogspot.com Kekeke...Over plak eden ni xP Jom terjah belogsepot dye!! KLIK SINI UTK KE SITU 

Nak tengok pict yang Naa edit:s::s: Nak? Gi kat tulisan bawah :)


Dah tengok tuh, jangan lupe komen, "E'eh..buroknya!"

Jangan lupe segmen/contest...BLOG TERCUTE!

Tak tau bile .___. 

2 comments:

Fatimah Azzahrah said...

macam mana nak letak footer macam adik ? yang purple tu kat bawah skali comel .. buat tutor , mention akak

budak k-pop said...

@Fatimah Azzahrah
erm...post footer or footer kak? ^^

Post a Comment